Finland, valborg

Nu är jag på jobbet igen, sista dagen. Så nu blir det här det sista inlägget här i Finland. Ikväll ska vi ut på stan och fira valborg med alla konstiga finnar. Måste bara säga att jag aldrig vart på ett ställe med så många alkoholister förut. Folk sitter på krogar och häver i sig öl redan 9-10 på morgonen. Jag har sett flera stycken blivit tagna av polisen på kvällarna och dagarna. Vi såg även nån gubbe som ramlade där spårvagnarna åker och slog huvudet i backen med en hård smäll, det blev en stor röd pöl efter honom. Det är nästan lite läskigt när det är så många som knappt kan gå. Ikväll blir det väl ännu mer sånt att kolla på.
Kommer hem runt 23 nångång på fredag, ska bli riktigt skönt faktiskt. Trodde det skulle vara roligare här än det är. Världens tråkigaste stad! Men ikväll ska vi då försöka att ha roligt!
På lördag ska jag försöka skriva om hela resan här :)
Ha det bra så länge, Peace!

Finland

Sitter på jobbet igen, har precis redigerat 551 bilder. Det finns tydligen runt 100 000 studenter i Helsingfors och imorgon är det "studenternas dag" - Valborg. Då är alla studenter ute på stan och resten av alla ungdomar och endel äldre människor också, Så vi får ett jävla partaj verkar det som. Den 1 maj blir det ungefär samma sak!
Måste jobba vidare nu.
Ha det bra, Peace!

Finland

Nu sitter jag här på jobbet igen. Just nu redigerar jag en massa bilder. I fredags räknade jag till 445 bilder som jag hade redigerat.
I lördags tog jag och Amanda en båt över till en ö med ett zoo. Jag fick en hel hög med kort på alla olika djur, men favoriten var uttern som jagade småfisk. Lejonen var lite roliga faktiskt, dom låg och vilade jätte länge, sen reste dom sig och parade sig i 1-2 minuter sen la dom sig ner och var tråkiga igen :P
Igår åkte vi till ett tivoli, jag åkte ingenting. Allt såg ju så sjukt läskigt ut! Jag satt med kameran och fotade Amanda när hon far runt i alla höga och snabba karuseller.
Nu måste jag redigera lite fler bilder. Skriver här så fort jag får chansen igen. :)
Ha det bra, Peace!

Finland

Nu har jag äntligen fixat internet i nån minut. Jag sitter på jobbet nu, www.franckmedia.com för er som vill kolla lite. Annars gör vi inte så mycket på dagarna, åker mest runt och kollar i Helsingfors. Nu hinner jag inte skriv mer, får se om jag har tid en anna gång.
Hade bra!

Snart

Om ca två och en halv timme åker jag till Arlanda för att sedan ta flyget till Helsingfors. Hittar jag en dator i Finland så kommer jag uppdatera här på bloggen så ofta jag kan :)
Take care, Peace!


Finland

Imorgon åker jag till Finland och gör apu. Kommer hem den 2 maj!
Igår blev det en liten fest ute hos mig, vi kom på det ganska sent så det kom inte så många hit.

Ha det bra här i Sverige, Peace!

image62

Natti

Har inte skrivit här så mycket för jag aldrig vet vad jag ska skriva. Tänkte lägga ut bilder istället för att skriva långa texter.

image60

image61

Frida

Fotade frida i Torsdags, det blev hela 3GB bilder ( ca. 400st)

image57

image58

image59

M*ra? Haha!

Mora har åkt ur i år,
Mora har åkt ur i år,
Mora har åkt ur i år, hej hej hej!

Karolina&Karin

Idag har jag fotat Karro och Karin, alltid lika kul att fota! :D Imorgon ska jag nog fota Frida också :)


When the children cry

image54


image56

Allsvenskan 08-09

:-(

Taskigt kaffe Thomas Dileva!

Har precis vaknat, ska väl hoppa in i duschen snart. Sen bär det av till Leksand för att sedan åka buss till Gävle! N jävlar ska vi krossa Brynäs! Både på isen och på läktaren!

image15

Bakgrundsbild till mobilen

Jag har gjort en bakgrundsbild till mobilen idag också kom jag på. Den ser mycket bättre ut i telefonen än på datorn.


image53

Riktigt skön seger

Jag åkte med till Västerås idag för att se Leksand vinna mot just Västerås. Det var så otroligt skönt att se 2-4 målet glida in i öppen kasse. Då kände jag, nu blir det elitserien nästa år. Men det är ju så klart inte klart än, de två sista matcherna måste också bli vinst annars är det kört för den här säsongen. På tisdag bär det av till Gävle för att förhoppningsvis få se ett segrade LIF kliva av planen!

Igår (lördag) så hände det en liten olycka här i Österfors, pappa fastnade med handen i vedklyven. Som tur var så hade mamma precis gått ut till honom så hon kunde stänga av den på en gång. Ambulansen fick lov att komma och kolla på pekfingret och tummen, sen körde mamma in pappa till Falun för att lägga om fingrarna.

Det var allt för mig idag, Peace!

image51

image52

Äntligen

Äntligen går det att skriva i bloggen igen. Dom har tydligen gjort om så det har inte gått att uppdatera sin blogg på ett tag.

Men iaf, i lördags bar det av till Leksand för att kolla på det första derbyt. Leksand vann med 2 - 0! Riktigt skönt att slå lillebror (M*ra). Jag har aldrig varit med om ett sånt tryck på en hockeymatch. Sittplats klarade t.o.m av att överrösta ståplats en gång!

Igår åkte jag till ett litet sketet ställa här i Dalarna och kollade på Leksand. Riktigt kul tills dom förlorade på isen, på läktaren var det såklart vi som vann! Men nu glömmer vi den matchen tycker jag! På fredag är det en ny, Rögle hemma. Hoppas på vinst då! Har räknat ut att om det blir vinst i resten av matcher så blir det elitserien nästa år.  

Vi ska tillbaka!
image15

RSS 2.0