Sommar, sommar, sommar

image79

Freja gillar inte godis längre!

image78

Moses

image77image76

Frejas bal

Emil och Freja
image73

Freja
image74

Frejas ögonfransar
image75

Ta inte ciggen!!!!!

image72

Fight back!

image71

Norge

Imorgon åker jag till Norge och jobbar lite. Kommer nog hem på lördag. Lämnar kameran hemma så det blir nog inga bilder därifrån, kanske kan smyga ner den lilla kameran i fickan om jag orkar. Vi ska förövrigt sova i tält, kallt!
Ha det bra, Peace!


Snake

Dennis ena orm :)
image70

Bränn skiten!

Idag har jag vart utan snus i en vecka! Känner mig ganska stolt, men fan va sugen jag är hela tiden! Tände för övrigt eld på en nästan helt full dosa igår, det blev en fin liten brasa.

image68
image69

Amanda

Idag fick Amanda tillbaka sin mobil som blivit stulen (inte av tjuven). Hur fan kunde du ta den?
Vi köpte varsin bägare med glass och gick strandpromenade i Leksand. Grymt fint väder och jätte varmt! :)

image65
image67

Nåt stort i Finland :P

image64

Sunshine

image63

Sverige, Arlanda!

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på tåget hem, det går 20.04, kommer hem typ 22.40. Det blev inte så kul på valborg. Måste bara avbryta lite här med att säga att Challe och Granath gick förbi mig nyss :D Undra vad dom har vart ute på? :O Men iaf, det lev inte så kul på valborg, vi var ute på stan ett tag först. Det var grymt (ursäkta mig nu) jävla mycket folk där! Massa fulla människor och krossade flaskor överallt. Polisen måste haft fullt upp hela kvällen. Vi åkte hem till lägenheten runt tio-elva nån gång. Våran granne frågade om vi skulle med in till stan med han och hans kompisar, Amanda ville inte så då var det lika bra att stanna hemma för mig också, visste ju inte riktigt hur dom killarna var. Igår åkte vi in till en park som det tydligen skulle vara lite folk i. Skoja inte! Jag ljuger inte om jag säger att det var minst 20 000 människor där i parken, 3/4 av dom hade sina studentmössor på sig, så när man såg alla uppifrån en kulle så såg det ut som ett vitt hav. Det blev inte så mycket på kvällen för oss då heller. Vi hyrde 4 filmer för att fördriva tiden lite. Kunde förresten bara se 3 utav dom. Den vi inte kunde se fanns det bara finsk text till och dom pratade franska, lite svårt att förstå nåt då. Det var väl allt om dom dagarna.
Jobbet? Det gick väl rätt bra där, många trevliga människor som jobbade där. Det jag fick göra mest var att redigera en massa bilder, kan gissa på att jag redigerade mella 1500-2000 bilder. Just ja, jag och en som jobbade där testade på nåt riktigt häftigt! Vi fikade på ett Primé café (tror det heter så). Man går in i ett helt mörkt rum, man ser verkligen ingenting! Det skulle kännas som det känns för blinda att komma in på ett café. Det var förresten blinda som serverade oss också. Jag tog en kopp te, jag var livrädd att jag skulle spilla ut det varma vattnet över mig! Man fick sig en liten tankeställare där inne. Sen har jag väl inte så mycket mer att berätta om jobbet. Eller jo, jag har åkt i en jätte fin, gammal folkvagn nästan varje dag. Den var helt "knall-grön".
Lägenheten vi bodde i var riktigt fin, den såg nästan helt ny ut. Lite tråkigt att alla kanaler utom en var på finska på tven. Den dom pratade svenska på var inte direkt rolig att kolla på heller. Så när vi var i lägenheten så kollade vi mest på "The Voice". Finnarna har verkligen inte bra musiksmak. The Voice är för er som inte vet en musik kanal.
Vi har åkt spårvagn i minst ett dygn om man räknar ihop tiden för alla dagar.
Hmm, kommer inte på så mycket mer just nu. Får se om jag kommer på nånting när jag kommer hem :)
Ha det bra, Peace!


RSS 2.0